DAG 2/3


bild från Amsterdams flygplats

AHHH, hela inlägg försvann... skriver mer sen! måste gå!

ring ring ringa



åh vad jag längtar!


Indien 2010-2011



oo ye..

DAG 1







resan är nu på börjad! planet lyfter 17:25 så det är ganska långt kvar, som tur är finns det öppet wi fi..
Just nu sitter vi på espresso house och dricker kaffe, nom nom.. Men jag ska i alla fall at försöka blogga varje dag! vilket troligen inte kommer funka, är inte säkert att vi kommer ha internet på alla platser.

Idag åker vi till amsterdam, kommer fram på kvällen så vi ska sova där en natt. Sedan bär det av till Kuala Lumpur! Där ska vi vara i en dag och shoppa, super tagg på det! Efter det åker vi äntligen till INDIEN! mellan landar i bangalore och tar ett plan dirket till goa sen!

men vi hörs när jag kommer till amsterdam!

just det ja.. GODJUL!

अलविदा



vi hörs snart, tar med datorn så ni kommer troligen få uppdaterning under veckorna som går!

chao


dagens film.. IGEN!




 




usch, har inget att blogga om just nu.. så det får bli en till ''dagens film''
bättre än inget, right?


dagens film.



blir en till idag.. för denna var sjukt rolig!


PREMIÄR!


Dåååå har man premiär ör en ny kategori! ''dagens film''
Här kommer det komma upp ruuuliga filmer,
kan komma några torra jävlar... 


JEVLARNS!

Igår var det ju lucia om nu någon missat det? Men i alla fall hade ju junedal sitt hedeliga gamla lucia tåg (som tråkigt nog ser precis lika dant ut varje år) men men!
hade 3 föreställningar under dagen.. och när vi kom fram till den sista så börjar det shippa ner mot helvetet.. ;) Efter vi tänt tomteblossen hör jag ett skrik brevid mig, oväntat nog så var det fröken olsson som klämde ifrån sig detta läte. Anledningen var för att hennes ljus platta stog i lågor! hahaha.. hon får ju panik och springer iväg till en vatten tunna och sen var det ut världen. Men! ca 4 min senare börjar hon skrika igen oh jag vänder mig om för att se vad det är nu, och då pekar hon på mig? Jag kollar mot min axel och ser att mitt hår brinner (?!) försöker släcka det med handen sen drar någon ner mig på golvet och häller vatten på mig. Hahaha.. jag tyckte det var lite komiskt i alla fall!



Men guuudarns va det luktade efter! lite pinit att hela salen halft spyr på grund av mitt hår.. haha.



Några som frågade om de fick se en bild på mitt hår, sys inget! eller om du kollar nära så ser man svarta bollar på topparna av hårstrårna och det är bara väldigt slitet just där det brann.. Men ingen big deal! Får bara klippa till det :)

kokosnöts rock


snart är jag där...

linne: weekday
shorts: H&M
glasögon: ur & penn
skor: converse

oh damn I´m hot!


om nom nom nom..


lite så där hjälp tack.

satt och redigerade detta korten för länge så kan inte se vilken som blev finast..

nr: 1



eller..

nr: 2



jag vet adtt dom är ganska olika men jag tycker ändå att nr:2 blev lite tuff? :o

oh, shiny!



Fy farao! Jag har varit sjuk i en vecka nu.. men jag håller på att bli frisk, så imon bär det av mot paradiset! Anledningen till att jag varit sjuk i en vecka är att sen ca två år tillbaks så pluppade det upp en grej på min hals.. visst inte vad det var så jag ställde in mig på att dö :) som tur var bara en oskylldig liten systa! (vet inte heller vad det är) Men jag var ju i alla fall tvungen att ta bort den.. och det var det jag gjorde för en vecka sen i stockholm! Tog bara en spruta som sprutade in en bakterie om skulla äta upp den här grejen, läskigt. Och då blev jag i alla fall sjuk av sprutan.. Men då vet ni!

bilden står för min föda de senaste dagarna...

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

pece out.

hmm..?

Asso vad är det här? Är han allvarig? Hörde att killen hade tryck ner Mikaela som är 14 år och just fått en unge. Tjejen är sten tuff och stolt över sin dotter vilket är AWESOME. Iallafall har denna snubbe gjort ett på hopp på henne, men som tur var polisanmällde hon honom och han var ära på att få bloggen avstängd.







hm.. killen verkar ju vara ganska skarp asso, aja håret fick han ju dock till... ;)




Rebecca & Fiona – Luminary Ones

sorry..

sorry för att jag inte bloggat på typ 100000 år men jag har ingen lust. Kommer nog inte göra det på ett tag heller efter som just nu mår jag jätte dåligt efter sputan på halsen och shit.. berättar sen!

chiao

RSS 2.0